Сина журналіста Влада Лістьєва заарештували за "п'яну" ДТП в Москві

Сина журналіста Влада Лістьєва заарештували за "п'яну" ДТП в Москві

Олександра Лістьєва заарештували на 14 діб / Фото: 1tv.ru

Олександр Лістьєв пересувався містом без прав і на авто з фальшивими номерами.

Сина відомого покійного телеведучого Владислава Лістьєва Олександра заарештували на два тижні через ДТП у Москві. Про це повідомив начальник прес-служби столичної Державтоінспекції Артем Іванов.

Як стало відомо, син Лістьєва потрапив в аварію ще к суботу, 26 жовтня, але його заарештували сьогодні за рішенням суду.

За даними ДАІ, Олександр Лістьєв потрапив в аварію на МКАД, перебуваючи за кермом автомобіля Mazda. При цьому він був раніше позбавлений водійських прав і під час ДТП перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Протаранивши дві іномарки, Лістьєв намагався втекти з місця події.


"У ході перевірки учасників ДТП було встановлено, що водій автомобіля Mazda у березні 2013 року був позбавлений права керування транспортним засобом на 18 місяців за відмову від проходження медичного огляду на стан алкогольного сп'яніння. У ході проведення експертизи було встановлено, що водій Mazda був п'яний", - повідомило інформоване джерело агентству "РИА Новости".

Також є інформація про те, що на автомобілі Лістьєва були фальшиві номери.

Тепер Олександр Лістьєв отримав чотири доби арешту за залишення місця аварії і десять діб за керування без прав.

Крім того, триває слідство з приводу використання підроблених номерів. Зараз готуються матеріали для направлення до суду, повідомив начальник прес-служби столичної Державтоінспекції Артем Іванов.

Нагадаємо, у квітні в Росії почався скандал через слова в інтерв'ю Ернста про замовника вбивства Лістьєва

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація