Скандальній Насті Рибці та її бойфренду у Таїланді висунули більш тяжкі обвинувачення

Скандальній Насті Рибці та її бойфренду у Таїланді висунули більш тяжкі обвинувачення

Скандальній Насті Рибці та її бойфренду у Таїланді висунули більш тяжкі обвинувачення

Фото: instagram.com/nastya_rybka

Елітній повії загрожує кілька років в’язниці та депортація у Росію.

Російській ескортниці Насті Рибці винесли нові обвинувачення: тепер уже не лише за незаконний секс-тренінг, але й за заподіяння шкоди репутації королівства. Разом із бойфрендом, якого ще називають сутенером Алексом Леслі, їх затримали у курортному місті Паттайя. 1 березня їх  перевезли у Бангкок, в ізолятор імміграційного бюро. Про це йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

У Таїланді російській ескортниці Насті Рибці винесли нові обвинувачення

У Таїланді російській ескортниці Насті Рибці винесли нові обвинувачення

Тайські чиновники вважають, що незаконні секс-тренінги, які Рибка та компанія проводили у Таїланді, вдарили по репутації Королівства. Тепер елітній повії загрожує кілька років в’язниці, штраф близько 3-х тисяч доларів та депортація у Росію. Хоча 28-річна Настя – справжнє імя котрої Анастасія Вашукевич - уродженка Бобруйська, у Білорусі.

Повертатися до рідної Білорусі Рибка не хоче. Навіть якщо у Бобруйську на неї чекає син. За словами дівчини, заміжня вона була двічі, а дітей в неї аж троє. Однак власне майбутнє бачить у США, де просить політичного притулку, і за це пропонує цінну інформацію.

"Я готова розповісти, підтвердити щодо зв'язків депутатів з Манафортом, Трампом. Я знаю дуже багато", - каже вона.

У тому, що російська ескортниця знає більше про зв'язки команди Трампа, аніж спецпрокурор Мюллер, експерти сумніваються. Не вірить Рибці й російський опозиціонер Олексій Навальний, який минулого місяця розказав про її інтимні стосунки із можновладцями. І миттєво прославив Настю із Бобруйська.

Знайомі Рибки та Леслі твердять, що клопотання про притулок у Сполученних Штатах передали у посольство. Однак на пропозиції пари Вашингтон поки що не відповів.

Нагадаємо, Настя Рибка і Алекс Леслі були затримані у неділю, 25 лютого в Таїланді за незаконне проведення секс-тренінгу. За даними поліції, загалом були затримані 10 осіб. Місцеві ЗМІ пишуть, що одному із них висунуто звинувачення в порушенні міграційного законодавства Таїланду, ще троє звинувачуються в незаконному проникненні на територію королівства, решта - у нелегальній трудовій діяльності без оформлення дозволу на роботу.

Як повідомлялося, 9 лютого російський олігарх  Олег Дерипаска подав у суд позов проти Анастасії Вашукевич і Олександра Кирилова у зв'язку з розміщенням в соцмережах матеріалів, що стосуються особистого життя підприємця без його згоди. Йдеться про приватні фотографії, на яких зображено Дерипаску, а також про таємно зроблені аудіозаписи розмов, що розкрили подробиці його особистого життя. Підприємець стверджує, що не давав згоди на розголошення персональної інформації.

На початку січня російський опозиційний політик Олексій Навальний опублікував розслідування, в якому розповідалося про відпочинок Дерипаски на своїй яхті з віце-прем'єром Сергієм Приходько в оточенні ескорт-моделей.

Повʼязані теми:

Наступна публікація