Смерть мігрантів у рефрижераторі в Ессексі: водій зізнався у вбивстві 39 людей

Смерть мігрантів у рефрижераторі в Ессексі: водій зізнався у вбивстві 39 людей

Фото: Sky News

Моріс Робінсон заявив, що повністю визнає провину.

Британець, який був за кермом вантажівки, визнав себе винним у ненавмисному вбивстві 39 осіб, які були знайдені мертвими в кузові вантажівки-рефрижератора в Ессексі.

Про це 8 квітня повідомляє The Guardian.

25-річний Моріс Робінсон з Крейгавона в Північній Ірландії раніше визнав себе винним у змові з метою надання допомоги у незаконній імміграції.

Під час слухань у середу, 8 квітня, водій вантажівки також визнав себе винним у ненавмисному вбивстві 39 людей.

23 жовтня в англійському графстві Ессекс у холодильному контейнері вантажівки знайшли мертвими 39 людей. За інформацією поліції, замкнені в фурі нелегали прямували до Великої Британії на вантажному поромі з Бельгії.

Усі загиблі виявилися громадянами В'єтнаму. Поліція Британії ідентифікувала усі тіла. Серед загиблих в'єтнамських мігрантів десятеро виявилися підлітками

Поліція знайшла та затримала водія вантажівки. Саме 25-річного ірландця, який був за кермом, підозрюють у вбивстві. Згодом заарештували ще двох підозрюваних 39-річного чоловіка та 38-річну жінку з Воррінгтона. Також з'явилася інформація, що до загибелі людей може бути причетна банда "змієголових", які займаються незаконними перевезенням жителів Китаю до Європи. Банда рекламує свої послуги на китайських вулицях, обіцяючи жителям кращого життя в Європі. 

Водія вантажівки Моріса Робінсона звинуватили в ненавмисному вбивстві в 39 випадках, а також у змові з метою нелегального перевезення людей та сприянні нелегальній міграції. 23 жовтня суд залишив його під вартою на місяць - до 23 листопада.

До В'єтнаму повернули тіла мігрантів, що загинули у фурі у Великій Британії

До В'єтнаму повернули тіла мігрантів, що загинули у фурі у Великій Британії

Повʼязані теми:

Наступна публікація