Смертельна ДТП у Польщі. Водій на пішохідному переході збив трьох українок

Смертельна ДТП у Польщі. Водій на пішохідному переході збив трьох українок

Фото: bedzin.slaska.policja.gov.pl

Двоє українських громадянок загинули на місці події.

У селі Сарнув Сілезького воєводства водій збив на пішохідному переході трьох громадянок України. Двоє з них загинули на місці, а третю госпіталізували.

Про це повідомляє "Польське радіо", з посиланням на місцевих правоохоронців.

Аварія, за словами поліції, сталася ще ввечері 10 листопада, проте звинувачення водієві висунули за два дні після цього. Тоді ж вдалося встановити, що всі постраждалі - українки.

За словами речника Повітової комендатури поліції у Бендзині Павела Лотоцького, жінок на освітленому пішохідному переході  збив автівкою марки Hyundai Tucson 36-річний житель Заверцянського повіту Сілезького воєводства.

У поліції додали, що після удару авто одна із жінок впала у канаву, друга опинилася на протилежному боці проїжджої частини, а третя впала під колеса автівки марки Volkswagen, що їхала позаду Hyundai Tucson. Останню, 46-річну жінку госпіталізували. Вона перебуває у важкому стані. Перших дві, 44-річна та 39-річна жінки, загинули на місці.

Нагадаємо, 4 листопада, у Польщі український двоповерховий автобус зіткнувся з чотирма легковими автомобілями. Внаслідок ДТП тоді постраждали семеро осіб, серед них - двоє дітей та вагітна жінка.

ДТП у Польщі: українців серед травмованих немає – МЗС України

ДТП у Польщі: українців серед травмованих немає – МЗС України

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація