Смертоносна негода в Польщі залишила без світла півмільйона чоловік

Смертоносна негода в Польщі залишила без світла півмільйона чоловік

Негода може повернутися до країни й цієї ночі.

Смертельний буревій пронісся Польщею, негода забрала життя п'яти людей, серед жертв – двоє дітей. Потужний вітер валив дерева, зривав дахи з будинків і знеструмлював оселі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Негода лютувала на півночі країни – в околицях Ґданська. Буревій наробив найбільше лиха у Поморському та Куявсько-Поморському воєводствах. За наявною інформацією, 5 чоловік загинули, 40 зазнали ушкоджень. Загинули двоє підлітків 13 та 14 років, які відпочивали у таборі скаутів – дерево впало на їх намет. Із табору евакуювали 150 відпочивальників. "Близько дев'ятої вечора почалася жахлива буря. Ми весь час були в будинку і навіть не знали, що коїться надворі. Навіть крізь вікно не було нічого видно. Коли дощ вщух і до нас добралися рятувальники, ми зрозуміли, яке страхіття відбувалося довкола нас", - розповіла жінка з будинку неподалік.

У Поморському воєводстві загинуло ще троє – двоє чоловіків і жінка. Внаслідок нічної негоди було повалено тисячі дерев, сотні дахів будинків зірвало, півмільйона людей залишилися без світла. Негода вирувала по всій територіі Польщі, рятувальники за добу виїхали на понад 6 тисяч викликів. Зараз у країні знову дуже вітряна погода.

Кореспондент ТСН Антон Страшко

Смертельний буревій у Польщі забрав життя п'яти людей

Смертельний буревій у Польщі забрав життя п'яти людей

Повʼязані теми:

Наступна публікація