Собаки, опосуми, птахи і щурі: у США троє маленьких дітей жили у будинку з 245 тваринами

Діти жили у будинку разом з батьками та подружкою батька.

Троє маленьких дівчат, яким не було і 10 років, жили у будинку з 245 тваринами. Серед них було чотири собаки, 10 цукрових летючих опосумів, їжак, 14 птахів, 60 дорослих щурів і 23 щуренят.

Про це повідомляє CNN.

Ніде не можна було ходити, не наступаючи на сміття, сечу або кал тварини, написав у своїй заяві офіцер Ентоні Бінз з відділу поліції Еджвотер у Флориді.

Мухи були скрізь, а дитяча спальня була переповнена купами сміття, написав він.

Діти жили у будинку разом з батьками та подружкою батька. Правоохоронці дізналися про цей випадок, коли голова сім'ї Грегг Нельсон зателефонував до служби, які перевіряє будинки на антисанітарію, після того, як вирішив припинити стосунки як зі своєю дружиною Сьюзан Нельсон, так і з дівчиною Меліссою Гамільтон. Він хотів забрати дітей із собою, але мати їх не пускала.

Він "вважав, що будинок, де живуть діти, непридатний для життя", йдеться у заяві поліції.

Деякі тварини були у клітках, а інші вільно блукали будинком. Деякі тварини, що перебувають у клітках, лежали у своїх фекаліях та сечі, і всі вони, здавалося, заражені блохами, в той час як у деяких виявлено гній. Деякі були просто мертві.

"За моїм п'ятирічним досвідом роботи правоохоронців це найгірше місце проживання, яке я бачив, щодо надзвичайного запаху аміаку, кількості тварин та просто повсякденних умов життя, в яких цим трьом неповнолітнім довелося проживати в цьому будинку", - написав Бінз.

Поліція не сказала, як довго діти проживали тут, але наразі їх відправили до більш відповідальних родичів. Усіх тварин вивезли до притулку. 

Усіх трьох дорослих звинуватили у жорстокому поводженні з дітьми та жорстокості до тварин.

Нагадаємо, у Черкасах поліція виявила матір, яка ростить двох малолітніх синів у антисанітарних умовах та пиячить. Поліція отримала виклик про те, що в середмісті маленький хлопчик гуляв на самоті та ледь не потрапив під колеса авто. Патрульні посадили малого до службового автомобіля й розпитали, щоб з'ясувати, де він живе. Поліцейські були вражені, наскільки хлопчик був брудним. Зайшовши до квартири, бо двері були навстіж відчинені, поліцейських вразило побачене: по брудній підлозі, зовсім голе, повзало немовля. Господарки ж удома правоохоронці не застали.

У Дніпрі від горе-матері забрали п'ятьох дітей, які жили у повній антисанітарії

У Дніпрі від горе-матері забрали п'ятьох дітей, які жили у повній антисанітарії

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація