Собчак  оголосила про участь у президентських виборах в РФ

Собчак  оголосила про участь у президентських виборах в РФ

Ксенія Собчак / Фото: Getty Images

Згадала вона і про окупований Крим.

Російська телеведуча Ксенія Собчак публічно оголосила про свої наміри балотуватися на пост президента РФ під час виборів у 2018 році – відповідний лист опублікувало видання "Ведомости".

У ньому Собчак пише, що чудово підходить на роль кандидата "проти всіх".

"Усвідомивши всі ризики та неймовірні складності такого завдання, вирішила, що моя участь у президентських виборах дійсно може бути кроком на шляху до настільки необхідного нашій державі перетворення", - написала Собчак.

Вона додала, що не належить до жодної політичної партії і виступає проти революцій. Згадала Собчак і про окупований росіянами Крим.

 "Я не належу до конкретних партій, не пов'язана з партійною або груповою дисципліною, в рамках цієї кампанії я навіть не за "Крим наш" і не проти", - додала вона.

Також Собчак висловила думку, що кандидат у президент має бути відомою персоною. 

Нагадаємо, раніше російське видання "Ведомости" опублікувало статтю, в якій говорилося, що в Кремлі розмірковують над тим, щоб одним з головних кандидатів на майбутніх перегонах на посаду глави держави стала жінка. Можливими кандидатками називали Собчак і депутатку нелегітимної Держдуми Наталю Поклонську.

Телеведуча тоді прокоментувала опубліковану інформацію та свої наміри брати участь у виборах відкидала.

"Я людина незалежна, і ні з якою "апешечкую" та іншим пеклом ніколи в зносинах помічена не була і не буду. Чим дуже пишаюся. Що там хто обговорює у високих кабінетах - не знаю, але давно і уважно спостерігаю за нашим політичним ландшафтом. І діагноз у мене один - Сумне Л**но ваша політика сьогодні, Панове! Нудно і Бридко", - писала Собчак. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація