Співробітники екстрених служб потрапили до лікарні після виїзду на місце отруєння Скрипаля

Співробітники екстрених служб потрапили до лікарні після виїзду на місце отруєння Скрипаля

Фото: Reuters

З них одна людина залишається в медичній установі, інших виписали.

Співробітники британських екстрених служб, які прибули на місце отруєння екс-ГРУвця Сергія Скрипаля та його доньки, потрапили до лікарні.

Про це повідомили в поліції графства Вілтшир.

Згідно з заявою, "невеликій кількості співробітників екстрених служб" знадобилася допомога. З них одна людина залишається в лікарні, інших виписали.

Тим часом видання Sky News повідомило з посиланням на джерела, що були госпіталізовані двоє поліцейських - була заподіяна невелика шкода їхньому здоров'ю.

Колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля знайшли напівмертвим у Великій Британії

Колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля знайшли напівмертвим у Великій Британії

5 березня BBC повідомила, що у Великій Британії колишній російський розвідник Сергій Скрипаль потрапив до лікарні після серйозного отруєння невідомою речовиною. Видання The Telegraph дізналося, що Скрипаль раніше звертався до поліції із заявою про те, що побоюється за своє життя, а дружина колишнього співробітника ФСБ Олександра Литвиненка сказала виданню, що ситуація зі Скрипалем "дуже схожа на те, що сталося з її чоловіком. Як відомо, він помер 2006 року в результаті отруєння полонієм.

Сергій Скрипаль до 1999 року служив у Головному розвідувальному управлінні, після чого вийшов на пенсію у званні полковника. 2004 року його затримали за підозрою в шпигунстві на користь Великої Британії і через два роки засудили до 13 років позбавлення волі. Скрипаль був визнаний винним у тому, що від 1995 року передавав Секретній розвідувальній службі Великої Британії дані про співробітників російської розвідки, які працювали під прикриттям в Європі.

2010 року Скрипаль та ще троє засуджених у Росії були помилувані, після чого їх обміняли на десятьох агентів російської розвідки, розкритих у США. Після обміну Сергій Скрипаль став жити у Великій Британії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація