"Сполученим Штатам пора зцілитися": Байден закликав американців об'єднатися

"Сполученим Штатам пора зцілитися": Байден закликав американців об'єднатися

Фото: Associated Press

Байден зазначив, що на виборах проголосувала рекордна кількість американців.

Демократ Джо Байден, який переміг на президентських виборах в США, закликав залишити гнів і різку риторику позаду та об'єднатися.

Про це обраний президент Джо Байден заявив 7 листопада, повідомляє його пресслужба.

Байден подякував ще раз американським виборцям за їхні голоси і наголосив, що "Америці пора об'єднатися і зцілитися".

"Для мене велика честь і повага до тієї довіру, яку американський народ надав мені і обраній віцепрезидентці Гарріс (кандидатка у віцепрезиденти Камала Гарріс - ред,). Перед безпрецедентними перешкодами проголосувала рекордна кількість американців. Ще раз доводячи, що демократія б'ється глибоко в серці Америки. Кампанія закінчена, настав час залишити гнів і різку риторику позаду і об'єднатися як нація", - висловився Байден.

Кандидатка у віцепрезиденти Камала Гарріс у Twitter зазначила, що пройдешні вибори - "не про неї і Байдена, а про американську душу і бажання боротися за неї".

"У нас попереду багато роботи. Давайте почнемо", - написала вона.

Нагадаємо, кандидат від демократів, ексвіцепрезидент Джо Байден переміг у Пенсильванії і набирає необхідні голоси для обрання президентом США. Він вже звернувся до американців, подякувавши їм та пообіцявши виправдати їхні сподівання. 

Своєю чергою, Дональд Трамп заявив, що вибори ще не закінчилися і він має намір відстоювати свої позиції за результатами голосування в суді.

Повʼязані теми:

Наступна публікація