США подовжать тиск на КНДР через загрозу Америці та її союзникам

США подовжать тиск на КНДР через загрозу Америці та її союзникам

Фото: Reuters

Віце-президент США назвав правлячу родину в Пхеньяні "злісною сімейною клікою".

Віце-президент США Майк Пенс заявив, що США продовжать чинити потужний тиск на режим у Пхеньяні, поки той не припинить загрожувати Америці та її союзникам у регіоні.

Про це пише Укрінформ.

"США не стоять на одному боці з кривавими диктатурами, ми виступаємо проти смертоносного диктату. Ми продовжимо нашу тверду позицію, поки Північна Корея не припинить загрожувати нашій країні, нашим союзникам, й поки вони не відмовляться від своїх ядерних та балістичних ракет раз і назавжди", - наголосив віце-президент США під час публічного виступу після свого повернення з Південної Кореї.

КНДР використала Зимові олімпійські ігри для своєї пропаганди "гарного життя" в країні, а сестра Ким Чен Ина, яка очолювала північнокорейську делегацію, є нічим іншим як частиною кривавого режиму в Пхеньяні.

"Сестра Ким Чен Ина є центральною фігурою найбільш тиранічного й гнітючого режиму на планеті", - наголосив Пенс.

Віце-президент США назвав правлячу родину в Пхеньяні "злісною сімейною клікою", яка знущається, поневолює, морить голодом і вбиває 25 млн людей у своїй країні.

Історична розмова: світ обговорює візит сестри лідера КНДР на відкриття Олімпіади

Історична розмова: світ обговорює візит сестри лідера КНДР на відкриття Олімпіади

Нагадаємо, лідер КНДР Кім Чен Ин запросив президента Південної Кореї Мун Чже Іна до столиці Північної Кореї – Пхеньяну. Так, 10 лютого повідомлялося, що відбулася зустріч президента Республіки Корея з делегацією КНДР, в яку входять голова президії Верховного народного зібрання (парламенту) Кім Ен Нам і рідна сестра лідера країни Кім Чен Ина - Кім Йо Чжон. Переговори тривали близько трьох годин. Варто зазначити, що це перша подібна зустріч між представниками керівництва двох країн від 2007 року. 

Фото: ТСН.ua

КНДР і Південна Корея домовилися про те, що вони відправляться на зимові Олімпійські ігри під єдиним прапором. Також повідомлялося, що віце-президент США Майк Пенс і дочка американського президента Іванка Трамп не планують зустрічатися з сестрою північнокорейського лідера Кім Чен Ина під час Олімпійських ігор в Пхенчхані. 

Своєю чергою, віце-президент Сполучених Штатів Америки Майк Пенс під час церемонії відкриття Олімпійських ігор у Пхенчхані сидів дуже близько біля сестри лідера КНДР Кім Чен Ина Кім Йо Чжон.

Повʼязані теми:

Наступна публікація