США скептично ставляться до будь-яких угод із РФ

США скептично ставляться до будь-яких угод із РФ

Фото: visualhunt.com/frank1030

У випадку з "Мінськом", Науерт зазначила, що РФ продовжує підтримувати насильство на Сході України.

Адміністрація США має скептичне ставлення до ініціатив з російського боку про укладання будь-яких нових угод, оскільки з боку Москви є "ціла історія" систематичних порушень взятих на себе раніше зобов’язань.

Так прокоментували в Держдепі інформацію про те, що Білий дім відкинув пропозицію РФ щодо угоди про взаємне невтручання у внутрішні справи країн, - пише Укрінформ.

"Смішно, коли дехто представляє це так, що ми відкинули угоду з Росією, і це відбулося в поганому світлі. Дозвольте нагадати вам, що Росія не є чесним гравцем, коли йдеться про угоди", - заявила представниця Держдепартаменту США Хезер Науерт.

При цьому вона навела кілька прикладів на підтвердження, зокрема, договір РСМД (про скорочення ракет середньої та малої дальності – ред.), Мінські домовленості, договір про контроль над звичайними озброєннями.

У випадку з "Мінськом", Науерт зазначила, що РФ продовжує підтримувати насильство на сході України, нагадавши також про збитий літак Малазійських авіаліній МН-17. Вона також звернула увагу, що Росія досі заперечує своє втручання у президентські вибори в США.

Вона додала, що в Вашингтоні залишаються дуже "скептичними", коли Росія пропонує будь-які угоди зі США.

Повʼязані теми:

Наступна публікація