США ввели санкції проти китайців за бізнес з Іраном

США ввели санкції проти китайців за бізнес з Іраном

Фото: Associated Press

Будь-яка зацікавлена сторона, яка продовжує вести бізнес з Іраном, наражається на ризик санкцій.

США ввели санкції проти шести юридичних і двох фізичних осіб з Китаю за бізнес з підтримки судноплавних ліній Ісламської Республіки Іран.

Про це заявив держсекретар США Майк Помпео, — пише "Інтерфакс".

"Сполучені Штати Америки вводять санкції проти шести юридичних і двох фізичних осіб за поведінку, пов'язану з IRISL (Іраном — ред.) І її дочірньою компанією Hafez Darya Arya Shipping Company (HDASCO), відповідно до розділу 1 244 закону про свободу Ірану та боротьбі з поширенням (IFCA 1244) ", — йдеться в заяві Помпео.

8 червня 2020 року Держдепартамент вніс до списку санкцій IRISL і базується в Шанхаї дочірню компанію E-Sail Shipping Company Ltd.

"Держдепартамент попередив, що будь-яка зацікавлена сторона, яка продовжує вести бізнес з IRISL або E-Sail, наражається на ризик санкцій", — підкреслив він.

Вашингтон ввів санкції щодо компаній — Reach Holding Group (Shanghai) Company Ltd .; Reach Shipping Lines; Delight Shipping Co., Ltd .; Gracious Shipping Co. Ltd .; Noble Shipping Co. Ltd. і Supreme Shipping Co. Ltd., А також головного виконавчого директора Reach Holding Group (Shanghai) Company Ltd — Еріка Чена і президента компанії Даніеля Хе.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація