Стало відомо, коли Путін може озвучити свою передвиборчу програму - ЗМІ

Стало відомо, коли Путін може озвучити свою передвиборчу програму - ЗМІ

Фото: Reuters

Дата залежить від графіка Путіна у якості діючого президента.

Кандидат у президенти і чинний глава РФ Володимир Путін може вперше озвучити основні пункти своєї передвиборної програми на зустрічі з довіреними особами, яка може відбутися наприкінці січня.

Про це повідомляють "Известия".

"Під нього (захід - ред) буде вибрано місце в Москві. Дата залежить від графіка Путіна як діючого президента. Сподіваємося, що до кінця січня. Чи будуть озвучені якісь пункти програми - невідомо. Але точно прозвучать доручення довіреним особам, за якими, не виключено, можна буде судити про контурах програми", - наводить ЗМІ слова співголови передвиборного штабу Путіна Олени Шмельової.

Програма буде представлена через передвиборчий штаб, і з нею докладно ознайомляться всі, хто безпосередньо пов'язаний з його роботою.

"Повністю з текстом ми ще не ознайомлені, все-таки це прерогатива самого кандидата", - додала вона.

Раніше повідомлялося, що зустріч пройде поза робочим часом Путіна.

Про початок підготовки головного документа передвиборної кампанії Путіна стало відомо влітку 2017 року; основна робота велася над програмою в адміністрації президента. Свої пропозиції у програму також готують члени вищої ради партії "Єдина Росія" і близький до кремлівської адміністрації Експертний інститут соціальних досліджень.

Чи вступлять Микола Басков і Філіп Кіркоров у клуб підтримки Путіна

Чи вступлять Микола Басков і Філіп Кіркоров у клуб підтримки Путіна

Нагадаємо, 26 грудня 2017 року ініціативна група виборців у Москві на ВДНГ у павільйоні "Росія - моя історія" підтримала самовисування чинного президента РФ Володимира Путіна як кандидата в президенти на виборах в березні 2018 року. Голосування відбудеться 18 березня - у день, коли Росія святкує окупацію Криму.

Повʼязані теми:

Наступна публікація