Стало відомо про хід розслідування смерті Лесіна - The New York Times

Стало відомо про хід розслідування смерті Лесіна - The New York Times

Фото: ria.ru

Американські судмедексперти нібито виявили в крові Михайла Лесіна після смерті 2,1 проміле алкоголю.

Смерть колишнього міністра друку Росії Михайла Лесіна, знайденого мертвим у Вашингтоні, розслідується кримінальним відділом поліції.

Про це повідомляє The New York Times з посиланням на свої джерела в правоохоронних органах.

У розслідуванні справи не задіяні ФБР і Мін'юст США. За словами джерел, поліція не вбачає у смерті Лесіна ознак злочину, вважаючи, що він помер природною смертю.

Раніше повідомлялося, що американські судмедексперти нібито виявили в крові Михайла Лесіна після смерті 2,1 проміле алкоголю. Як стверджувалося, перед смертю він перебував у несвідомому стані від кількості випитого.

Нагадаємо, що колишній близький союзник президента Росії Володимира Путіна і засновник Russia Today Михайло Лесін помер від тупої травми голови. До такого висновку прийшли американські судово-медичні експерти. Крім того, на тілі Лесіна були виявлені тупі травми шиї, тулуба, рук і ніг.

Його знайшли в районі Дюпон Серкл у Вашингтоні в листопаді 2015 року. Цей район — центр світового ЛГБТ-спільноти. Лесін був міністром у справах друку, а згодом очолював холдинг "Газпром-Медіа". Є інформація, що в Сполучених Штатах у нього був особняк за 28 мільйонів доларів - і один з сенаторів просив Міністерство юстиції РФ перевірити, звідки у колишнього держслужбовця такі гроші.

The Washington Post оприлюднило три версії загибелі Михайла Лесіна

The Washington Post оприлюднило три версії загибелі Михайла Лесіна

Повʼязані теми:

Наступна публікація