Суд у справі Нємцова: один підозрюваний заявив про алібі, ще двоє просять відпустити їх додому

Суд у справі Нємцова: один підозрюваний заявив про алібі, ще двоє просять відпустити їх додому

Один з підозрюваних у вбивстві Нємцова заявив про алібі / Фото: Reuters

Ескерханов, Губашев-молодший і Рамзан Бахаєв запевняють, що непричетні до вбивства політика.

Підозрюваний у вбивстві політика Бориса Нємцова Тамерлан Ескерханов заявив у Басманному суді Москви про алібі, пише видання РИА Новости.

"У момент вбивства перебував на робочому місці, як і кожен день. Є багато людей, мої колеги, які це підтвердять", - сказав він.

Крім того, двоє підозрюваних просять суд не саджати їх під варту.

"Я не скоював ніякого злочину", - сказав Шагіт Губашев. Він також поскаржився на здоров'я. Його адвокат Ілля Трофимов заявив, що в слідства немає жодних доказів, і попросив обрати запобіжний захід, не пов'язаний з утриманням під вартою.

"Я ні в якій мірі не брав участь у цьому, жодним рухом, навіть не знав про цей злочин", - у свою чергу заявив Рамзан Бахаєв. Він попросив відпустити його додому до шістьом дітям.

Нагадаємо, що Шагіт Губашев, Рамзан Бахаєв і Тамерлан Ескерханов були доставлені в неділю, 8 березня, у Басманний суд Москви за підозрою в причетності до вбивства опозиційного політика Бориса Нємцова.

Також до суду доставили Заура Дадаєва і Анзора Губашева (старший брат Шагіта). Їм пред'явлено звинувачення. Суд уже виніс рішення про арешт Дадаєва, який зізнався у вчиненні злочину, на термін до 28 квітня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація