Таїландський суд виправдав Рибку, але в іншій справі їй "світить" тривалий термін

Таїландський суд виправдав Рибку, але в іншій справі їй "світить" тривалий термін

Таїландський суд виправдав Рибку, але в іншій справі їй "світить" тривалий термін

Фото: instagram.com/nastya_rybka

Судове засідання у справі про групове сутенерство відбудеться наступного тижня.

Суд таїландського міста Паттайя виправдав Олександра Кирилова (Алекса Леслі), Анастасію Вашукевич (Настю Рибку) і ще шістьох росіян та білорусів у справі про незаконну підприємницьку та трудову діяльність.

Про це повідомив адвокат Саттхапхон Сийотха, передає РИА Новости.

"Вони, як і раніше, підлягають депортації до країн громадянства, однак залишити Таїланд поки що не зможуть, оскільки щодо них відбувається слідство у справі про організацію надання послуг сексуального характеру в складі злочинної групи", — додав Сийотха.

За його словами, у другій справі Леслі, Рибці та іншим його підзахисним загрожують тривалі терміни покарання.

Судове засідання у справі про групове сутенерство відбудеться 24 квітня, на ньому розглянуть лише подовження запобіжного заходу. У слідства є 84 дні від моменту арешту на підготовку обвинувального висновку. Якщо він буде готовий раніше або підслідні визнають себе винними, засідання може відбутися до закінчення цього терміну. Якщо ж прокуратура визнає докази недостатніми, розгляд повернуть в поліцію або припинять.

Про Настю Рибку стало відомо широким масам після того, як на початку січня російський опозиційний політик Олексій Навальний опублікував дослідження, в якому розповідалося про відпочинок олігарха Дерипаски на своїй яхті з віце-прем'єром Сергієм Приходьком в оточенні ескорт-моделей. Про це стало відомо з соцмережі однієї з дівчат з екскорта - Анастасії Вашукевич (Насті Рибки).

Повʼязані теми:

Наступна публікація