The Rolling Stones пригрозили Трампу позовом через використання їхньої пісні у передвиборчій кампанії

The Rolling Stones пригрозили Трампу позовом через використання їхньої пісні у передвиборчій кампанії

Фото: Associated Press

Група вже просила не використовувати їхню творчість, але це проігнорували.

The Rolling Stones попередили президента США Дональда Трампа про загрозу судового позову, якщо той продовжить використовувати їх пісні під час своїх передвиборчих зустрічах з людьми.

Про це пише ВВС.

У заяві юристів групи йдеться, що вони співпрацюють з організацією із захисту прав виконавців BMI, аби припинити несанкціоноване використання їхньої музики. Пісня групи "You Can't Always Get What You Want" пролунала на зустрічі Трампа з виборцями у Талсі, штат Оклахома. Її ж використовували під час кампанії 2016-го року. "The Rolling Stones не підтримує Дональда Трампа", - писали тоді музиканти. Втім у Трампа прохання не використовувати їхні пісні проігнорували.

Передвиборчому штабу Трампа повідомили, що використання пісень групи без їхнього дозволу буде порушенням ліцензійної угоди і може бути предметом судового розгляду.

Раніше Трамп подав судовий позов на CNN через публікацію матеріалу про Росію. В позові йдеться про публікацію, де розмірковується про ймовірне втручання РФ у вибори президента США 2020 року. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація