The Washington Post дізнався про три версії появи у Лесіна смертельних травм

The Washington Post дізнався про три версії появи у Лесіна смертельних травм

Фото: Reuters

За день до смерті його бачили у барі з пляшкою спиртного.

У США припускають, що травми на тілі близького союзника президента Росії, екс-глави "Газпром-медіа" Михайла Лесіна могли з'явитися в результаті бійки, падіння або його могла збити машина.

Як пише The Washington Post, посилаючись на джерело в поліції округа Колумбія, з великою часткою ймовірності, він отримав травми під час бійки, потім він прийшов в свій номер в готелі і помер.

Однак у поліції немає доказів на користь будь-якої з трьох версій.

Повідомляється, що за день до смерті Лесін зайшов у бар готелю Four Seasons в Джорджтауні і виглядав сильно п'яним. Бармен попросив його покинути заклад, і Лесін пішов, взявши з собою пляшку спиртного.

Потім він виписався з Four Seasons і попрямував в готель Dupont Circle. Наступного дня після цього його знайшли мертвим в номері у Dupont Circle.

Нагадаємо, що колишній близький союзник президента Росії Володимира Путіна і засновник Russia Today Михайло Лесін помер від тупої травми голови. Такого висновку дійшли американські судово-медичні експерти. Крім того, на тілі Лесіна були виявлені тупі травми шиї, тулуба, рук і ніг.

Його знайшли в районі Дюпон Серкл у Вашингтоні в листопаді 2015 року. Цей район — центр світової ЛГБТ-спільноти. Лесін був міністром у справах друку, а згодом очолював холдинг "Газпром-Медіа". Є інформація, що в Сполучених Штатах у нього був особняк за 28 мільйонів доларів - і один з сенаторів просив Міністерство юстиції РФ перевірити, звідки у колишнього держслужбовця такі гроші.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Газовий конфлікт України і РФ
Наступна публікація