Тихановська прокоментувала "викрадення" своєї соратниці Колесникової в Мінську

Тихановська прокоментувала "викрадення" своєї соратниці Колесникової в Мінську

Фото: Associated Press

Вона запевнила, що це не зупинить білоруську опозицію.

Кандидатка у президенти Білорусі Світлана Тихановська прокоментувала можливе викрадення Марії Колесникової і інших членів опозиції.

"Режим займається терором, інакше це не назвеш. Викрадення Марії Колесникової, Антона Роднєнкова і Івана Кравцова - це спроба зірвати роботу Координаційної Ради. Але це нас не зупинить. Чим більше вони залякують, тим більше людей буде виходити на вулицю. Ми продовжимо боротьбу, будемо домагатися звільнення всіх ув'язнених і проведення нових чесних виборів", - сказала вона.

7 вересня зранку у Мінську членкиню опозиційної Координаційної ради Марію Колесникову невідомі люди нібито посадили в мікроавтобус з написом "Зв'язок" і відвезли в невідомому напрямку. На зв'язок також не виходять Іван Кравцов і Антона Роднєнков. Правоохоронні відомства Білорусі заперечують свою причетність.

  • Опозиція Білорусі створила координаційну раду задля мирного передавання влади Світлані Тихановській. Вони вимагають припинення політичного переслідування білорусів, звільнення всіх політичних в'язнів та визнання виборів 9 серпня 2020 року недійсними.
  • У Білорусі відкрили кримінальну справу проти опозиціонерів через заклики до "захоплення влади".

Повʼязані теми:

Наступна публікація