Трамп емоційно відреагував на доповідь Мюллера щодо зв'язків з Росією

Трамп емоційно відреагував на доповідь Мюллера щодо зв'язків з Росією

Фото: Associated Press

Президент США заявив про абсолютне виправдання.

Президент США Дональд Трамп назвав повним виправданням доповідь спецпрокурора США Роберта Мюллера, в якій повідомляється про відсутність змови між передвиборчим штабом Трампа та Росією.

"Немає змови, немає перешкод [розслідуванню], повне і абсолютне  виправдання. Продовжуємо звеличувати Америку!", – написав президент США у себе у Twitter, причому деякі слова – капслоком.

Нагадаємо, спеціальний прокурор Роберт Мюллер не знайшов змови президента США Дональда Трампа із Росією під час передвиборчої кампанії 2016 року. У листі до Конгресу від прокурора Вільяма Барра, в якому написано звіт розслідування Мюллера, зазначається, що прокурори "не звільняють" Трампа від можливого перешкоджання правосуддю та викладають відповідні докази з обох боків. Однак до конкретного висновку комісія Мюллера прийти не змогла.

Спецпрокурор США Мюллер закінчив розслідування ймовірного втручання Кремля у вибори президента

Спецпрокурор США Мюллер закінчив розслідування ймовірного втручання Кремля у вибори президента

Спеціальний прокурор Роберт Мюллер розслідував ймовірну змову між Росією і президентською кампанією Трампа. Сам Трамп заперечує, що він або його оточення працювали з Росією, аби підвищити його рейтинги на президентських виборах 2016 року у США, і називає розслідування Мюллера "полюванням на відьом". Наразі у межах розслідування Мюллера було пред'явлено звинувачення понад двом десяткам росіян, а також декільком людям, пов'язаним з Трампом - зокрема його колишньому раднику з нацбезпеки Майклу Флінну і екс-голові його виборчої кампанії Полу Манафорту.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація