Трамп обіцяв продовжити розслідування листів Клінтон у разі перемоги на виборах

Трамп обіцяв продовжити розслідування листів Клінтон у разі перемоги на виборах

Фото: Reuters

ФБР вирішило не порушувати кримінальної справи проти Клінтон через її листи.

Менеджер передвиборного штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Келлиан Конвей заявила, що висновки ФБР щодо електронних листів Гілларі Клінтон підтверджують її брехню.

Про це пише ВВС.Russian.

Раніше директор ФБР Джеймс Комі повідомив конгрес США про те, що після вивчення нових листів Клінтон, відомство досі не радить пред'являти їй звинувачення.

Сам Дональд Трамп під час виступу перед своїми прихильниками в штаті Міннесота заявив, що в разі його перемоги розслідування щодо Клінтон буде вестися ще довго, проте зараз вона знаходиться під захистом "шахрайської системи".

Скандал з листами розгорівся в березні 2015 року. З'ясувалося, що вона вела службове листування з особистого облікового запису електронної пошти, коли обіймала посаду держсекретаря. Сама Клінтон раніше запевняла, що вона навмисно не відправляла і не отримувала засекречені повідомлення зі своєї особистої електронної адреси.

Кандидат у президенти заявила впевненість, що розслідування щодо нових електронних листів, які ФБР виявило, не призведе до порушення проти неї кримінальної справи.

Вибори у США можуть різко змінити політику країни-союзника щодо у України

Вибори у США можуть різко змінити політику країни-союзника щодо у України

Повʼязані теми:

Наступна публікація