Трамп очікує на "продуктивну зустріч" із Кім Чен Ином

Трамп очікує на "продуктивну зустріч" із Кім Чен Ином

Трамп, заява, Сирія / Фото: Reuters

Він ще раз привітав домовленість лідерів Південної Кореї і КНДР.

Президент США Дональд Трамп сподівається, що його зустріч з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином, яка відбудеться "найближчими тижнями", буде "продуктивною".

Про це повідомляє Укрінформ.

"Я буду зустрічатися з Кім Чен Ином протягом найближчих тижнів, ми чекаємо цього, і сподіваюся, вона (зустріч – ред.) буде продуктивною", - заявив американський президент.

Він ще раз привітав домовленість лідерів Південної Кореї і КНДР, досягнуту в п'ятницю, щодо пом'якшення військової напруженості та наближення до повної денуклеаризації Корейського півострова.

Трамп наголосив, що головна мета зусиль на цьому напрямі – досягти миру і процвітання на всьому Корейському півострові. "У досягненні цієї мети ми не повторимо помилок попередніх адміністрацій (США – ред.). Максимальний тиск продовжуватиметься, допоки не будуть досягнуті умови денуклеаризації", - наголосив президент США.

Нагадаємо, диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин уперше прибув із офіційним візитом до Південної Кореї. Він став першим лідером КНДР, який перетнув демілітаризовану зону між двома країнами. Його зустрів президент Мун Чже Ін. Лідери домовилися про роботу над завершенням війни, яка юридично тривала між країнами від 1950 року. 

Лідери обох Корей зустрілися, аби поговорити про мир та відмову КНДР від ядерної програми

Лідери обох Корей зустрілися, аби поговорити про мир та відмову КНДР від ядерної програми

Повʼязані теми:

Наступна публікація