Трамп вимагає покарати держави, які підтримують тероризм

Трамп вимагає покарати держави, які підтримують тероризм

Фото: Reuters

За його словами, США й союзники працюють разом на Близькому Сході, щоб "розчавити терористів-лузерів".

США виступили в ООН із закликом викрити та притягнути до відповідальності країни, що підтримують та дають прихисток терористичним організаціям, які планують і здійснюють напади на мирних людей.

Про це заявив президент США Дональд Трамп, - пише Укрінформ.

"Ми живемо в часи надзвичайних можливостей... але кожен день також стає новинами про дедалі більшу небезпеку, яка загрожує всьому, що ми цінуємо", - заявив американський лідер.

Він підкреслив, що терористи й екстремісти "об'єднали зусилля й поширилися" по всіх регіонах планети. "Злочинні режими, представлені в цій залі, не тільки підтримують терористів, а й загрожують іншим та їхнім власним народам найбільш руйнівною зброєю, відомою людям", - продовжив Трамп. "Настав час викрити та притягнути до відповідальним країни, які підтримують та фінансують такі терористичні групи, як Аль-Каїда, Хезболла, Талібан та інші, що вбивають невинних людей", - сказав Трамп.

Світ повинен відстоювати повагу до кордонів та мирної взаємодії, - Дональд Трамп

Світ повинен відстоювати повагу до кордонів та мирної взаємодії, - Дональд Трамп
 

Глава Білого дому підкреслив, що США й союзники працюють разом на Близькому Сході, щоб "розчавити терористів-лузерів і покласти край виникненню безпечних місць, які вони використовують для нападу на всі наші країни".

Повʼязані теми:

Наступна публікація