Трамп заявив, що готовий стати донором плазми крові для хворих на коронавірус

Трамп заявив, що готовий стати донором плазми крові для хворих на коронавірус

Фото: Associated Press

Трамп інфікувався COVID-19 разом з дружиною.

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп, який разом з дружиною Меланією підчепили COVID-19, заявив, що готовий стати донором плазми крові для лікування інфікованих коронавірусом. 

Про це він сказав в інтерв'ю телекомпанії Fox News.

За словами Трампа, він продовжує лікування, а тому здати плазму йому не пропонували. Утім, він запевнив, що готовий це зробити. "Якщо вони (лікарі - Ред.) захочуть, щоб я це зробив, то я це зроблю", - наголосив американський лідер.

Трамп також розповів, що серед симптомів хвороби він втому, але проблеми з диханням не було. "Я брав Regeneron (коктейль з антитіл виробництва фірми Regeneron - Ред.), а через 24 години я став відчувати себе по-іншому і покинув госпіталь раніше. Зараз я дійсно відчуваю себе добре", - сказав президент США.

Як повідомлялося, 2 жовтня стало відомо, що Дональд Трамп і його дружина Меланія заразилися коронавірусом. Згодом американського президента госпіталізували. 

Вже 6 жовтня Дональд Трамп покинув Національний військово-медичний центр імені Волтера Ріда, де лікувався від коронавірусу, і повернувся до Білого дому. Медики повідомили, що в аналізах президент США виявили антитіла до коронавірусу. За інформацією журналістів, лікування американського лідера була понад сто тисяч доларів.

Трамп категорично відмовився провести віртуальні дебати через свою боротьбу з коронавірусом

Трамп категорично відмовився провести віртуальні дебати через свою боротьбу з коронавірусом

Повʼязані теми:

Наступна публікація