Трамп знову звинуватив ЗМІ в лицемірстві через критику його зустрічі з Путіним

Трамп знову звинуватив ЗМІ в лицемірстві через критику його зустрічі з Путіним

Фото: Reuters

У минулі часи це називалося дипломатією, - додав американський президент.

Президент США Дональд Трамп, що став цього тижня об'єктом потужної критики американської преси та політичної еліти через свою поведінку на зустрічі з Володимиром Путіним у Гельсінкі, звинуватив обурену громадськість в лицемірстві.

"Fake News Media (брехливі, які не заслуговують довіри ЗМІ - ред) жорстко розкритикували мене за те, що я був надто люб'язний з президентом Путіним. У минулі часи це називалося дипломатією. Якби я вів себе різко і грубо, мене б звинуватили у надмірній жорсткості. Пам'ятаєте, як вони говорили, що я був занадто жорстокий з Кім Чен Ином? Лицеміри!", - написав Трамп у своєму твіттері.

Трамп зробив цей запис через нетривалий час після свого від'їзду з Білого дому на вихідні. The Hill зазначає, що президент пройшов до свого літака через галявину Білого дому, помахавши рукою журналістам і відмовившись спілкуватися з ними.

Трамп запросив Путіна до США

Трамп запросив Путіна до США

Нагадаємо, під час зустрічі президентів РФ і США Володимира Путіна та Дональда Трампа в Гельсінкі російський лідер запропонував провести на Донбасі референдум щодо визначення статусу окупованих територій.

Пропозиція Путіна полягає в проведенні референдуму на окупованих територіях Донбасу під міжнародним патронатом, під час якого місцеві жителі повинні висловитися щодо статусу цих територій. Трамп попросив Путіна не обговорювати цю ідею під час прес-конференції після гельсінської зустрічі, щоб дати йому час її обміркувати.

Повʼязані теми:

Наступна публікація