Трамп звинуватив екс-главу ФБР у політичних мотивах у справі про зв’язки з РФ

Трамп звинуватив екс-главу ФБР у політичних мотивах у справі про зв’язки з РФ

Фото: Reuters

Раніше Джеймс Комі заперечував будь-які політичні вподобання.

Президент США Дональд Трамп звинуватив колишнього директора ФБР Джеймса Комі, якого він звільнив у травні минулого року, що він підтримує демократів, й тому, за цією логікою, мав політичні мотиви під час "російського" розслідування.

Про це глава Білого дому написав у твітері, - пише Укрінформ.

"Джеймс Комі щойно повністю видав свою партійну приналежність, закликавши своїх товаришів-демократів перемогти в перегонах за Білий дім у 2020 році. Іншими словами, він є і був демократом. Комі ніколи не мав права очолювати ФБР, особливо після того, як вибухнув його розум!"- написав Трамп.

Раніше Джеймс Комі заперечував будь-які політичні вподобання, підкреслюючи, що на посаді глави ФБР він не повинен був асоціювати себе з якоюсь партією, щоб бути об'єктивним.

У неділю Комі заявив, що демократи "повинні виграти" вибори за головну посаду в Білому домі в 2020 році, додавши, що явка на виборах до Конгресу цього року поселила в ньому оптимізм.

Раніше екс-директор ФБР вказував на те, що Дональд Трамп є небезпечним через його напади на журналістів, політиків та випади проти розслідування щодо втручання Росії у президентські вибори в США.

Нагадаємо, що розслідування спецпрокурора США Роберта Мюллера, яке вивчає ймовірні зв'язки кампанії Дональда Трампа з росіянами, найближчим часом може оприлюднити висновки своєї роботи.

Роберт Мюллер займається розслідуванням втручання Росії у президентські вибори 2016 року в США і зв'язків між передвиборним штабом Дональда Трампа і РФ. Російська сторона і сам Трамп неодноразово відкидали ці підозри.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація