Труп зниклого чоловіка прийняли за реквізит фільму жахів та залишили у кузові вантажівки

Труп зниклого чоловіка прийняли за реквізит фільму жахів та залишили у кузові вантажівки

Труп чоловіка переплутали з манекеном для фільму жахів

Він пробув там два місяці.

У Великій Британії чоловік побачив труп у вантажівці, але подумав, що то реквізит для фільму жахів.

Про це пише dailystar.co.uk.

Свідок, який оглядав вантажівку, яка раніше використовувалася у зніманнях фільмів, побачив мертве тіло 35-річного Єна Робертса, але не повідомив про це, бо подумав, що це "манекен".

Поліція Мерсісайда подала заяву про зникнення Єна ще у жовтні 2022 року.

Коронерський суд Чешира чув, як свідок відвідав комплекс, щоб переконатися, що вантажівка все ще на ходу. Він виявив, що лобове скло розбите, фіранку всередині розірвано, а двигун не запускається.

Він побачив те, що він прийняв за реквізит, коли визирнув з-за фіранки. Насправді це було тіло Робертса. Слідство дізналося, що вантажівка раніше використовувалася на знімальному майданчику фільму жахів. Потім власник вантажівки приїхав з Лондона, щоб подивитися, чи зможе він запустити двигун, і саме тоді він виявив тіло.

У грудні 2022 року служби екстреної допомоги були викликані на територію Скул-Броу, Воррінгтон, і повідомили про труп. Єн був оголошений мертвим 2 грудня.

Помічниця коронера Сара Мерфі прочитала заяву лікаря загальної практики Єна, в якій говорилося, що він декілька разів бачився із ним через його занепокоєння та депресію. Єн висловлював суїцидальні думки. Йому також прописали ліки від проблем із психічним здоров'ям.

Сара Мерфі також зачитала заяву головного інспектора поліції Меггі Кессіді. Вона сказала, що тіло Єна, схоже, пролежало там довгий час. На місці події також була записка, в якій Робертс висловив намір накласти на себе руки.

Нагадаємо, у Бразилії модель, яка збільшила сідниці заради бойфренда, померла після підпільної пластики. У неї почали ширитися інфекції.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація