Турецька армія знищила в Ідлібі 300 військовослужбовців сил Асада. РФ вбила 12 цивільних

Турецька армія знищила в Ідлібі 300 військовослужбовців сил Асада. РФ вбила 12 цивільних

Фото: Associated Press

Анкара посилює військову операцію "Весняний щит".

Армія Туреччини знищила у сирійській провінції Ідліб 299 військових сил режиму Башара Асада за добу.

Про це повідомляє NTV.

Зазначається, що 2 березня в Анкарі під час операції "Весняний щит" турецька армія вже знищила два бойові літаки, 135 танків, 86 гармат та гаубиць, 16 ПТРК та мінометів, 77 БТР, дев'ять складів боєприпасів та знешкодила 2557 учасників збройних формувань режиму Асада.

Своєю чергою, "Білі каски" зазначають, що у результаті атак сил режиму Башара Асада і ВКС РФ в Ідлібській зоні деескалації у вівторок загинули ще 12 мирних жителів.

Нагадаємо, на північному заході Сирії розпочалася нова військова операція Туреччини. Цього разу Анкара "зачищає територію" від військ Асада.

У Сирії загострилися бої за контроль над північно-західною провінцією Ідліб. Війна за територію вибухнула з новою силою після початку турецької військової операції "Весняний щит". Через бойові дії знову гинуть мирні мешканці, а цілі міста ледь не щодня опиняються під контролем протилежних сил. 

Про нові битви на півночі Сирії, чому Туреччина пішла війною на Асада та як Анкара з Москвою ведуть перемовини поки Ідліб тоне у крові - читайте у матеріалі ТСН.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Битва за Сирію
Наступна публікація