Тушкує м'ясо трактором та годує Ердогана: хто цей турок з гігантськими рецептами

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Мільйони людей дивляться на нестандартне приготування страв у нього на сторінці.

Бурак Оздемір (Burak Özdemir) - 25-річний турок, який працює шеф-кухарем в стамбульському ресторані Hatay Medeniyetler Sofras. ТСН.ua розповідає, хто він такий та чому він популярний.

Він став відомим в Мережі, коли почав публікувати короткі відео з приготуванням страв гігантських розмірів.

Процес готування і результати своєї праці він публікує в Instagram та Twitter, де у нього 12,3 млн і 213 тисяч підписників відповідно.

Його особливість у тому, що він готує справді гігантські страви, і навіть найбільші шматки баранини після приготування буквально відпадають від кістки. Також він незмінно широко усміхається, дивлячись в камеру, навіть коли шаткує овочі і обробляє м'ясо.

Крім того, Бурак використовує нестандартні місця готування. Наприклад, одного разу він викопав цілий колодязь, де розпалив вогонь і спік м'ясо. А ще якось приніс продукти на металургійний завод.

Після того, як величезні страви здобули популярність, він зробив мініпорції цілої вечері.

Оздемір працює на кухні від 13 років. У його сім'ї був невеликий ресторанний бізнес, де він навчався куховарити. 2009 року він вирушив самостійно відкривати новий заклад в місті Аксарай.

За кілька років він зробив ресторан успішним, після чого кухар перебрався до Стамбула. Там шеф-кухар став місцевою знаменитістю. Тепер до нього на обід приходять президент Туреччини, телезірки і спортсмени.

У соцмережах, крім готування, Бурак викладає свої дитячі фото, на яких видно, що любов до їжі у нього є з ранніх років.

Також він допомагає людям і дітям з інвалідністю та тваринам. На популярному відео він привозить хлопчикові протез ноги, допомагає його зафіксувати і радіє разом із дитиною.

Страус, фарширований фаршированими перцями

Яєчня зі страусиного яйця

Хотдог

З президентом Ердоганом

Бургер

Бурак у дитинстві

 

Фарш в формі сердечок

Десерт з гарбузів

Кебаб

З турецьким президентом 

Баранина на тракторі

Різнобарвні бургери

Благодійність

Шоколадний будинок

Вулкан з кавуна

Протез ноги для хлопчика

Мініатюрна їжа

Протез для собаки

Коктейль з кавуна

Баранина на заводі

Замок

Колодязь для баранини

Гігантська піч

Бурак в курчатах

Готує без відомої усмішки

Відео Убивча їжа: що слід вилучити із раціону, а що - додати

Понад тисяча респондентів з українських міст тиждень заповнювали щоденники харчування та фотографували, що саме їдять упродовж дня. Результати цього дослідження сьогодні представили Асоціація дієтологів, Мінохорони здоров'я та Міністерство аграрної політики разом із приватною компанією. І підсумки неприємно вразили всіх. Тож, що слід вилучити зі свого раціону, а що - навпаки - додати - дивіться у сюжеті.  

Убивча їжа: що слід вилучити із раціону, а що - додати

Залиште свій коментар

Вибір редакції