У Бельгії двоє священників влаштували гей-оргію із наркотиками: один загинув а другого – арештували

У Бельгії двоє священників влаштували гей-оргію із наркотиками: один загинув а другого – арештували

Бельгійського священика заарештували після ночі сексу та наркотиків з британським священнослужителем / Фото: pixabay.com

69-річний святий отець із 60-річним товаришем "відривалися" просто в парафіяльному будинку: нюхали поперси, закидалися екстазі та займалися сексом.

У Бельгії британський священнослужитель помер після ночі сексу та наркотиків зі своїм бельгійським "колегою". Останнього вже заарештувала і допитує поліція.

Про це пише Cbs News.

69-річний святий отець із 60-річним товаришем "відривалися" просто в парафіяльному будинку: нюхали поперси, закидалися екстазі та вдавалися до содомії.

У якийсь момент англійському гостеві погано – трохи після півночі бельгійський священик викликав швидку допомогу, яка не змогла реанімувати його супутника.

"Схоже, що двоє чоловіків разом вживали екстазі та попперс і вступали в статеві стосунки. Також було знайдено дві таблетки екстазі", – повідомили в прокуратурі.

60-річного священика допитав слідчий суддя та помістив під варту. Його звинувачують у торгівлі наркотиками, що призвело до смерті.

Папа Римський Франциск був у Бельгії в суботу та зустрівся з 17 постраждалими від сексуального насильства духовенства. Під час зустрічі він  сказав, що церква "запропонує всю можливу допомогу", щоб допомогти жертвам.

Як нагадує Рolitico, від 2012 року в Бельгії було зареєстровано понад 700 випадків жорстокого поводження священнослужитів над дітьми. Серед найбільш обурливих епізодів було поблажливе ставлення церкви до єпископа Брюгге Роджера Вангелуве, якому дозволили піти на пенсію в 2010 році після того, як він зізнався в сексуальному насильстві над своїм племінником. Папа Франциск лише на початку цього року позбавив єпископа сану.

Нагадаємо, в Польщі стався гучний секс-скандал через священників та чоловіка-повію, якого ті запросили на свою "гулянку". Коли секс-працівник знепритомнів, духовенство не пропускало до нього медиків, через що втрутилася поліція.

Читайте також:

Закон про заборону московської церкви схвалено! Що чекає на вірян УПЦ МП за 30 днів?

Закон про заборону московської церкви схвалено! Що чекає на вірян УПЦ МП за 30 днів?

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація