У Бразилії дружина посла наказала коханцю вбити чоловіка: його рештки виявили в багажнику згорілої машини

У Бразилії дружина посла наказала коханцю вбити чоловіка: його рештки виявили в багажнику згорілої машини

Фото: pixabay.com

Наприкінці триденного судового розгляду суддя назвав злочин "звірячим".

2016 року обгорілі рештки Кіріакоса Амірідіса виявили в багажнику згорілої машини в Ріо-де-Жанейро. 59-річний Амірідіс працював консулом у Ріо-де-Жанейро у 2001-2004 роках і повернувся до Бразилії як посол у 2016.

Він одружився із Франсуазою в 2004 році, у пари є дочка.

Про це повідомляє BBC News Україна.

Зазначається, що перед своєю смертю Амірідіс їздив до міста Нова-Ігуасу на північ від Ріо, щоб провести різдвяні свята зі своєю дружиною та її батьками.

Дружина Амірідіса спочатку повідомила про його зникнення, повідомивши поліції, що він покинув їхню квартиру без пояснень і поїхав на орендованому автомобілі. Згорілу машину знайшли наступного дня під естакадою, у ній було тіло посла.

Слідчі виявили плями крові на дивані в квартирі, де мешкала пара, і вважають, що його вбили там, а тіло згодом вивезли.

Слідчі з'ясували, що Франсуаза де Соуза Олівейра мала роман з офіцером військової поліції Серхіо Гомесом, який пізніше зізнався у вбивстві посла за наказом коханки, і його ув'язнили на 22 роки.

Іншого чоловіка, Едуардо Морейру Тедескі ді Мело - родича Гомеса - виправдали за звинуваченням у вбивстві, але він відбув рік у в'язниці за допомогу в приховуванні тіла Амірідіса.

Нагадаємо:

  • У Демократичній Республіці Конго невідомі скоїли напад на автомобіль, в якому перебував 43-річний посол Італії в африканській країні Лука Аттанасіо. У результаті нападу він і ще двоє людей загинули.
  • А доньку американського ексдипломата Джона Негропонте Софію звинувачують у вбивстві. 27-річну дівчину затримали в американському місті Роквіль штату Меріленд, на місці скоєння злочину.

Повʼязані теми:

Наступна публікація