Британець помер під час спроби перепливти Ла-Манш

Британець помер під час спроби перепливти Ла-Манш

Британець помер під час спроби перепливти Ла-Манш

Фото: Facebook/Douglas Waymark

Чоловікові стало зле під час виснажливого триатлону.

Лікарям не вдалося врятувати британця Дуґласа Веймерка, якому стало зле під час перетину Ла-Маншу у понеділок, 7 серпня.

Про це повідомляє BBC.

Чоловік брав участь у Enduroman Arch 2 Arc, безперервному триатлоні від Мармурової арки у Лондоні до Тріумфальної арки в Парижі. Він включає в себе 87-мильний пробіг в Дувр, перетин каналу і їзду на велосипеді 182 миль до столиці Франції. Наразі його змогли подолати лише 25 людей.

На своїй сторінці у соціальній мережі Веймерк висловлював побоювання щодо погодних умов, проте участь у триатлоні таки взяв. Для екстримала це було не перше серйозне випробування. Веймерк уже подолав 10 змагань з триатлону, а у травні 2009 підкорив Еверест.

On this day 8 years ago I set foot on top of Everest and was rewarded with this view

Опубліковано Douglas Waymark 19 травня 2017 р.

Його сестра Джо Айкл на своїй сторінці у Facebook написала, що під час запливу її брат зрозумів, що не може продовжувати і поплив до рятувального човна: "Він прорвався і його на вертольоті доправили до лікарні в Ешфорді. Близько півночі він, на жаль, помер. Ми всі спустошені, але втішаємося тим, що до самого кінця він робив те, що найбільше любив".

For all those following the recent updates, Douglas Waymark has not completed his Channel swim. Last night he felt he...

Опубліковано Jo Ikel 8 серпня 2017 р.

Поліція Кенту підтвердила, що смерть чоловіка не вважається підозрілою.

Українка Марія Крестьянська не змогла перепливти Ла-Манш

Українка Марія Крестьянська не змогла перепливти Ла-Манш

Нагадаємо, на єгипетському курорті ужгородець врятував австрійку від акули, а тим часом український рятувальник Юрій Білецький організував евакуацію відпочивальників із води.

Повʼязані теми:

Наступна публікація