У Британії знайдено заповнену десятками трупів вантажівку

У Британії знайдено заповнену десятками трупів вантажівку

Фото: Associated Press

Серед загиблих є тіло підлітка.

У графстві Ессекс, що у південно-східній частині Англії, 39 людей знайшли мертвими в контейнері вантажівки, яка, як вважається, приїхала з Болгарії.

Про це пише агентство Associated Press з посиланням на поліцію. Серед загиблих є один підліток. Наразі правоохоронці встановлюють особи загиблих. Очікується, що процес ідентифікації займе тривалий час. 

За словами начальника поліції Ендрю Марінера, вантажівка, яка стояла в одному з індустріальних парків, прибула на територію Великої Британії 19 жовтня. Поліція "тісно співпрацює з нашими партнерами для розслідування". Також відомо, що 25-річного чоловіка з Північної Ірландії затримали за підозрою у вбивстві.

Нагадаємо, в Україні триває велика кампанія з боротьби з незаконною міграцією. Зокрема, у Чорному морі затримали яхту з куратором та двома завербованими українцями, які прямували до Туреччини. Там вони брали на борт нелегалів для подальшого переправлення до країн ЄС. Куратор після цього сходив з яхти і повертався до України літаком. 

Крім того, у Києві затримали десятки мігрантів з країн Азії. Вони перебували в Україні незаконно. Наразі готується їхня депортація до місць постійного проживання. 

У Британії зупинили фуру, в якій знайшли 39 тіл

У Британії зупинили фуру, в якій знайшли 39 тіл

Повʼязані теми:

Наступна публікація