У Чечні одночасно сталося чотири напади на поліцейських

У Чечні одночасно сталося чотири напади на поліцейських

У Чечні одночасно сталося чотири напади на поліцейських

Фото: anna-news

Щонайменше один поліцейський загинув, ще кілька в тяжкому стані перебувають в лікарнях.

У Росії в Чеченській республіці майже одночасно сталося чотири напади на місцевих поліцейських, у результаті чого щонайменше один правоохоронець загинув, ще кілька отримали серйозні травми.

Про це повідомляють низка російських ЗМІ з посиланням на власні джерела, а також Telegram-канал Mash, тоді як офіційно місцеве управління МВС підтверджує лише один випадок.

За даними управління чеченського МВС, двоє невідомих з ножами намагались увірватись на територію ОМВД Шалінського району Чеченської республіки. Вони поранили двох поліцейських та були вбиті на місці події. Окрім цього, за даними джерел російських ЗМІ постраждала і жінка, яка проходила повз.

Крім цього, ЗМІ повідомляють і про інші напади в регіоні. Так, невідомий здійснив самопідрив біля посту ДПС у Мескер-Юрті Шалінського району. За даними джерел, ніхто з правоохоронців та цивільних осіб не постраждав.

Два напади сталися в столиці Чеченської республіки – Грозному. Джерела росЗМІ, а також Telegram-канал Mash, повідомляють, що спочатку невідомі на автомобілі кинули вибухівку в пост ДПС, однак вона не спрацювала. Після цього вони почали їздити містом та збивати поліцейських. У результаті троє правоохоронців потрапили в лікарню у важкому стані. Згодом нападників застрелили.

Також у центрі Грозного сталася стрілянина знову за участі поліцейських. Одного з них було вбито.

Аналогічний напад сьогодні стався і в іспанській Каталонії. Там невідомий з ножем та криками "Аллах Акбар" намагався увірватися до поліцейського відділку. Поліція застрелила нападника.

Повʼязані теми:

Наступна публікація