У Гаазі в житловому будинку стався потужний вибух: є постраждалі

Під завалами може перебувати щонайменше одна людина.

У Гаазі, Нідерланди, в неділю у житловому будинку стався вибух, унаслідок чого обрушилися фасади декількох будівель.

Про це повідомляє Euronews.

Дев'ять осіб отримали поранення, семеро з них доправили до лікарні. З-під завалів дістали трьох осіб, ще щонайменше одна людина перебуває в зруйнованому будинку, повідомляє місцева пожежна служба.

За попередньою інформацією, причиною вибуху міг бути витік газу.

Мешканці сусідніх будинків були евакуйовані, оскільки весь блок будинків може обрушитися.

Нагадаємо, 31 грудня в результаті вибуху в Магнітогорську обвалився під'їзд багатоквартирного житлового будинку. Було зруйновано більше 40 квартир від 3 до 10 поверху. За попередніми даними, вибух стався через витік газу.

Згодом, увечері 1 січня недалеко від будинку, де стався обвал, вибухнула маршрутка. В результаті інциденту загинули троє людей. Пізніше кілька російських ЗМІ з посиланням на власні джерела повідомили, що обидва інциденти пов'язані між собою, і що вибух у будинку був терактом. Однак у Слідчому комітеті РФ це спростовують.

Через кілька днів 3 січня, у Магнітогорську оголосили про завершення пошукової операції. З-під завалів будинку витягнули 39 тіл загиблих.

18 січня терористична організація "Ісламська держава" взяла на себе відповідальність за вибух багатоповерхівки і мікроавтобуса в російському Магнітогорську.

Кількість жертв від вибуху побутового газу в будинку Магніторська зросла до 39

Кількість жертв від вибуху побутового газу в будинку Магніторська зросла до 39

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація