У Гватемалі батько разом з трьома дітьми загинув, коли їхній будинок звалився у величезну прірву

Через потужні дощі поруч із селом стався зсув.

На північному заході Гватемали в селі поблизу кордону з Мексикою будинок звалився у прірву, спричинену зсувом. У будинку перебувало четверо членів сім’ї – вони загинули.

Про це повідомляє Mirror.

За словами місцевої влади, проливні дощі в регіоні пом'якшили землю і викликали зсув.

39-річний тато на ім'я Франциско Мехіа Люкс і його троє дітей віком від трьох до десяти років загинули в результаті інциденту.

Рятувальники витягли 16-річного хлопчика, який в момент зсуву був у вбиральні на дворі, про його стан наразі невідомо. У повідомленнях місцевих ЗМІ йдеться про те, що він отримав численні переломи та перебуває в лікарні.

36-річна мати дітей Катаріна Тум Люк була на вулиці, коли будинок постраждав від зсуву. Повідомляється, що вона переживає глибокий шок.

Сезон дощів в цьому регіоні почався в травні і закінчиться найближчими тижнями. Через нього загинуло вже 12 людей, ще 15 отримали поранення. У найближчі дні в регіоні очікується ще гірша погода.

Нагадаємо, у тайванському повіті Ілан обвалився автомобільний міст. Аварія сталася 1 жовтня, коли по ньому їхала вантажівка з цистерною для бензину. Автомобілі падали на човни, які перебували під мостом.

30-метрове дерево унаслідок буревію розтрощило будинок в Массачусетсі

30-метрове дерево унаслідок буревію розтрощило будинок в Массачусетсі

Повʼязані теми:

Наступна публікація