У Хорватії вантажівка з мігрантами впала у воду: є загиблі

У Хорватії вантажівка з мігрантами впала у воду: є загиблі

Ілюстрація / Фото: Associated Press

Водія розшукує поліція.

У неділю, 25 серпня, у Хорватії на контрольно-пропускному пункті зі Словенією фургон з мігрантами злетів у річку. У результаті інциденту одна жінка загинула.

Про це пише видання Associated Press.

За словами правоохоронців, ДТП сталася після того, як на кордоні водій вантажівки відмовився зупинятися для перевірки і його почав переслідувати патруль. Намагаючись втекти, водій, який, імовірно, незаконно перевозив мігрантів, направив автівку в річку.

Керманичу вдалось вибратись і втекти. Наразі його розшукує поліція. 11 пасажирів автівки врятували співробітники поліції. Вони розбили вікна вантажівки і витягли з салону людей. Одну з мігранток не вдалося врятувати. Жінка померла в лікарні.

Видання зазначає, що минулого тижня Словенія почала зводити додаткові огорожі на своєму південному кордоні з Хорватією після значного збільшення мігрантів, які намагаються незаконно перетнути кордон між двома державами.

Нагадаємо, раніше берегова охорона Лівії виявила тіла щонайменше 62-х мігрантів, човни яких потонули у Середземному морі. Кілька човнів, у яких були мігранти з Еритреї, Єгипту, Судану та Лівії, прямували з лівійського міста Хомс у напрямку Європи. Загалом на борту човнів перебувало близько 350 осіб.

Іспанські волонтери врятували у Середземному морі 300 мігрантів

Іспанські волонтери врятували у Середземному морі 300 мігрантів

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація