У Кабулі загинув мер американського міста, який взяв відпустку для служби в Афганістані

У Кабулі загинув мер американського міста, який взяв відпустку для служби в Афганістані

Фото: twitter.com/standardex

Вдома у нього залишилися дружина та семеро дітей.

У Кабулі загинув мер маленького міста в американському штаті Юта Брент Тейлор, який служив в Афганістані у складі Національної гвардії США.

Про це повідомляє CNN.

Тейлора  застрелив солдат афганської урядової армії. Зловмисник був убитий вогнем у відповідь з боку інших афганських військових. Наразі Пентагон розслідує цей інцидент.

Брент Тейлор був обраний мером міста Північний Огден у 2013 році. Щоб відслужити в Афганістані, він взяв відпустку. Це було не перше подібне командирування Тейлора - він раніше вже бував у цій країні у складі американського контингенту, окрім того, він двічі служив в Іраку.

Вдома у 39-річного Брента Тейлора залишилися дружина та семеро дітей. Друзі описують його як "пристрасного та відкритого мера, який постійно шукав нові способи послужити своїй країні".

Нагадаємо, у серпні у місті Чарікар у східному Афганістані смертник з бомбою вбив трьох іноземних солдатів НАТО. Жертви здійснювали регулярне піше патрулювання разом із афганськими силами. Поранені були американський солдат та два афганських військових. Таліби стверджують, що це вони здійснили теракт. 

В Афганістані розбився гвинтокрил МІ-8, загинули українці

В Афганістані розбився гвинтокрил МІ-8, загинули українці

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація