У Каліфорнії Санта полетів роздавати цукерки і заплутався в електродротах (фото, відео)

У Каліфорнії Санта полетів роздавати цукерки і заплутався в електродротах (фото, відео)

Ілюстрація / Фото: Associated Press

Американець хотів подарувати сусідам свято.

Одягнений в костюм Санти чоловік, пролітаючи над одним з міст штату Каліфорнія у США, застряг у дротах лінії електропередач. Курйозне відео швидко облетіло Мережу і підкорило користувачів.

Про інцидент повідомила поліція в Facebook.

Відомо, що чоловік в костюмі казкового героя хотів створити святкову атмосферу свята і пролетів мотопарапланом над містом Ріо Лінда, щоб скинути з висоти дітям льодяники. Але американець не розрахував висоту і заплутався в електричних дротах. Крім того, нібито до аварії призвів вітер.

Визволяли "Санту" співробітники пожежної бригади, які тимчасово знеструмлювали район. Чоловік, як зазначається, не постраждав.

"Виявляється, Санта намагався повеселитися перед настанням свят. Не хвилюйтеся! Він не постраждав, а пожежна бригада допомогла йому спуститися вниз", – написала пресслужба поліції. 

We typically don’t respond to a “Rudolph lane-changed me” call, but when you get multiple calls... it’s best to go check...

Опубликовано CHP – North Sacramento Воскресенье, 20 декабря 2020 г.

Відео із казковим героєм швидко поширилося в соцмережах. Місцеві жителі пишуть, що неодноразово бачили, як американець літав в окрузі на своєму мотопараплані. Це судно, як зазначається, подібне на карт з парашутом на даху. 

Нагадаємо, раніше поліцейські з Перу провели операцію під прикриттям - одягнені у костюми казкового дідуся та його ельфа правоохоронці заарештували наркоділків.

Санта-Клаус розповів, що завершує збиратися в різдвяну подорож і готовий роздавати подарунки

Санта-Клаус розповів, що завершує збиратися в різдвяну подорож і готовий роздавати подарунки

Повʼязані теми:

Наступна публікація