У Канаді стався потужний прорив нафтопроводу

У Канаді стався потужний прорив нафтопроводу

Фото: Reuters

Під час розливу ніхто із працівників або місцевих мешканців не постраждав.

Понад 100 тисяч літрів нафтопродукції та відпрацьованої води витекли із трубопроводу поблизу містечку Дженер у канадській провінції Альберта.

Про це повідомили у компанії Cor4 Oil Corp, - пише Укрінформ.

»Речовина витекла за межі зони трубопроводу, частина її потрапила у болотисту місцевість поруч. Чинна оцінка обсягу пролитої речовини становить 100-200 тис. літрів, що на 50 тис. літрів менше, ніж попередні оцінки”, - йдеться у прес-релізі компанії.

Під час розливу ніхто із працівників або місцевих мешканців не постраждав, однак велика кількість рідини потрапила на територію приватної ферми, яка в цей сезон не використовувалася. “Вплив на навколишнє середовище наразі оцінюється спеціалістами, але видається мінімальним. Наші працівники фізично обмежили розлиту рідину від подальшого забруднення й вже прибрали велику її кількість”, - наголосили у Cor4 Oil Corp.

Причина інциденту поки залишається невідомою, триває розслідування.

“Головними завданнями компанії нині є: убезпечення усіх, залучених до ліквідації наслідків розливу, а також тісна співпраця із усім державними службами та зменшення впливу на навколишнє середовище”, - запевняється у прес-релізі.

На індонезійському острові Суматра спалахнула нафтова свердловина

На індонезійському острові Суматра спалахнула нафтова свердловина

Нагадаємо, що у 2012 році вузли обліку нафти на словацькій і чеській ділянках нафтопроводу "Дружба" вийшли з ладу через потрапляння в потоки нафти гумових контрацептивів. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація