У Канаді запустилася нова авіакомпанія, що працює за принципом Uber

У Канаді запустилася нова авіакомпанія, що працює за принципом Uber

Фото: Reuters

NewLeaf вважається віртуальної авіакомпанією.

У Канаді розпочала свою роботу авіакомпанія NewLeaf, яка буде працювати за принципом "Uber".

У компанії немає власного флоту, тому вона використовує літаки чартерного перевізника Flair Airlines, повідомляє Ato.ru.

Зовсім недавно NewLeaf почала здійснювати рейси з Вінніпега в Хамільтон та Келоуна. У авіакомпанії відсутнє навіть свідоцтво експлуатанта, а рейси виконуються на Boeing 737-400 компанії Flair Airlines.

NewLeaf називають віртуальною авіакомпанією, що працює за моделлю системи виклику таксі Uber – нововведення бізнес-моделі в тому, що компанія для своїх перевезень продає вільні ємності інших перевізників.

NewLeaf працює в найнижчому ціновому сегменті. Але при цьому, всі додаткові послуги, окрім перевезення пасажира, замовляються окремо - додатково можна придбати перевезення багажу, вибір місця, пріоритетну посадку на борт, надрукований посадковий талон і надання напоїв в польоті.

Нагадаємо, друга за величиною німецька авіакомпанія Air Berlin з'єднає Одесу і німецький Падерборн. За словами голови Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі, аеропорт підписав меморандум про співпрацю з аеропортом Падерборна, який розташований недалеко від Берліна, згідно з яким до 2017 року між Падерборном і Одесою буде відкрито пряме авіасполучення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація