У Казахстані в моторошній ДТП перекинувся автобус, 11 загиблих

У Казахстані в моторошній ДТП перекинувся автобус, 11 загиблих

У Казахстані в моторошній ДТП перекинувся автобус, 11 загиблих

Ще 29 осіб отримали поранення.

11 людей загинули, ще 29 постраждали внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю пасажирського автобуса в Жамбилська області Казахстану.

Про це в суботу повідомила прес-служба МВС Казахстану.

"20 квітня близько 05:00 (за місцевим часом) в Кордайском районі Жамбилська області на 181-му км автодороги Алмати-Ташкент сталося зіткнення машини марки Toyota Camry з припаркованим уздовж дороги вантажним автомобілем. Пасажирський автобус, який прямував трасою, уникаючи зіткнення з вищевказаними автотранспортними засобами, здійснив перекидання", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що в результаті ДТП на місці загинули вісім чоловік, 32 людини були доправлені в медичні установи, де від отриманих травм померли ще три людини.

"В аварійно-рятувальних роботах задіяні близько 50 осіб і 15 одиниць техніки оперативно-рятувальних служб ... і медполіціі області, а також вертолітна техніка" Казавіаспас "комітету з НС МВС Республіки Казахстан (РК). Для надання медичної допомоги постраждалим в ДТП на місце прибули начальник управління охорони здоров'я області з трьома досвідченими хірургами ", - йдеться в повідомленні.

Адміністрацією області організовано роботу оперативного штабу, в департаменті з надзвичайних ситуацій області створено гарячі лінії з черговими психологами.

За фактом ДТП розпочато досудове розслідування, створено слідчо-оперативну групу з числа співробітників МВС і департаменту поліції області. Вина водіїв автотранспортних засобів буде встановлена ​​під час розслідування з урахуванням висновку судових експертиз.

Кадри трагічної ДТП на Мадейрі опублікували португальські медіа

Кадри трагічної ДТП на Мадейрі опублікували португальські медіа

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація