У КНДР назвали умови відмови від ядерної зброї

У КНДР назвали умови відмови від ядерної зброї

Фото: Reuters

Вся територія США розташована в зоні польоту наших ракет, - стверджують в КНДР.

Північна Корея підтримує ідею повної заборони ядерної зброї у світі, однак буде зберігати свій арсенал до тих пір, поки від ядерної зброї не відмовляться США.

Про це заявив заступник постійного представника КНДР при ООН Кім Ін Рен, передає РИА Новости.

Наявність у Пхеньяна ядерної зброї та міжконтинентальних балістичних ракет дипломат назвав «виправданим заходом самозахисту». «Жодна країна в світі не зазнала такої крайньої і прямої ядерної загрози з боку США настільки довгий час. Ситуація на Корейському півострові, до якої прикута увага усього світу, досягла критичної точки, ядерна війна може початися у будь-який момент», — зазначив Кім Ін Ре і додав, що відкидає можливість переговорів про денуклеаризацію Корейського півострова.

 

Трамп ухвалив нові санкції проти КНДР

Трамп ухвалив нові санкції проти КНДР

Він також розповів, що в 2017 році КНДР «пройшла фінальний рубіж у формуванні ядерних сил». Відтепер Пхеньян володіє різними способами доставки атомної бомби, водневої бомби і міжконтинентальних балістичних ракет, зазначив Кім Ін Рен.

«Вся територія США розташована в зоні польоту наших ракет, і якщо США наважаться хоча б на дюйм вторгнутися на нашу священну землю, вони не уникнуть нашого жорстокого покарання», — підсумував дипломат.

Раніше повідомлялося, що США хочуть створити максимальні дипломатичний тиск і економічну ізоляцію Північної Кореї, поки режим у Пхеньяні не змінить своєї поведінки і не розпочне діалог, спрямований на досягнення миру і процвітання в регіоні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація