У КНДР опублікували фото Кім Чен Ина верхи на білому коні. Експерти побачили у цьому погрозу

У КНДР опублікували фото Кім Чен Ина верхи на білому коні. Експерти побачили у цьому погрозу

Фото: kcna.kp

Лідер Північної Кореї проїхався по місцях бойової слави.

У Північній Кореї опублікували фото лідера країни Кім Чен Ина, який верхи на білому коні їхав через місця бойової слави. Експерти вважають, що цією фотографією північні корейці хочуть надіслати чітке повідомлення: можливість для дипломатії добігає кінця.

Про це пише Fox News.

Фотографії Кіма на коні були опубліковані через день після того, як міністерство закордонних справ Північної Кореї висловило тонко завуальовану погрозу США за "ворожу політику" денуклеаризації. Міністерство розкритикувало американського президента Дональда Трампа за його заклики до більших переговорів і назвало їх "дурнуватим" трюком.

"Зараз від США повністю залежить, який різдвяний подарунок вони оберуть", - сказали в міністерстві.

На фото видно, что до Кіма приєдналися вищі військові чиновники під час їзди біля гори Пекту. Під час Другої світової війни у цих горах діяли антияпонські партизани. Агенція Reuters повідомляє, що лідер КНДР часто їздить туди під час великих подій.

Джон Делюрі, науковець із Університету Йонсея в Сеулі, сказав Reuters, що фотографія Кіма - це "повідомлення, що потрібно підтягнутися, наступний рік для нас буде великим".

Він продовжив: "І це не рік дипломатії та зустрічей, а скоріше нарощування сили".

Нагадаємо, у жовтні лідер Північної Кореї Кім Чен Ин покатався на білому коні і це стало приводом для державного новинного агентства KCNA написати велику статтю і опублікувати фото цієї подорожі. Поїздка Кім Чен Ина на коні описана як "велика подія вагомого значення в історії Корейської революції". В іншому уривку новини очі Кіма описували як "сповнені благородних блисків", а ті, хто його супроводжував, були "переповнені емоціями та радістю", що Кім незабаром "вразить світ дивом".

Кім Чен Ин на білому коні піднявся на священну гору КНДР - Пекту

Кім Чен Ин на білому коні піднявся на священну гору КНДР - Пекту

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація