У Куала-Лумпурі знайшли оголене тіло молодої моделі: дівчина впала з 20 поверху після секс-вечірки

Родичі не вірять, що в трагедії обійшлося без криміналу.

Нідерландська 19-річна модель Івана Сміт була знайдена мертвою в Куала-Лумпурі після того, як впала з висоти 14 поверхів після "наркотичної свінгерської вечірки".

Про це повідомив її батько, передає news.com.au.

Дівчина мала успішну кар'єру в Малайзії, куди вона переїхала 5 років тому та жила з дідом Фредріком.

За інформацією сім'ї Сміт, дівчина прийшла до квартири на 20 поверсі із "багатим американським торговцем криптовалютою" та його дружиною із Казахстану о 5 ранку. Кілька годин потому оголене тіло Івани знайшли на балконі шостого поверху, куди вона нібито впала. У поліції заявили, що в смерті не було кримінальних елементів, але спустошений батько дівчини, а також її мати та брат прибули до країни і звернулися до Інтерполу з проханням провести розслідування. Також у сім'ї зазначають, що сусіди чули суперечки та крики перед трагедією.

В організмі Івани та пари, з якою вона відпочивала, знайшли алкоголь та екстазі. Також у родині померлої зазначили, що пара свінгерів із США брала до себе до квартири молодих моделей та влаштовувала секс-вечірки з ними. Водночас родичі переконані, що такі вечірки - не в стилі Івани. І стверджують, що поліція не перевіряла телефон моделі, а також не надає їм фото з місця загибелі.

Нагадаємо, влітку померла "ікона стилю" 1960-х років - модель Аніта Палленберг. Їй було 73 роки. Жінка була музою Rolling Stones та мала вплив на декілька альбомів ленендарних музикантів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація