У Лондоні за годину зарізали двох підлітків. Нападника шукають

У Лондоні за годину зарізали двох підлітків. Нападника шукають

Фото: Associated Press

Мотиви нападів невідомі.

У Лондоні (Велика Британія) протягом доби вбили 15-річного та 18-річного хлопців. Їх вдарили ножем. Про це повідомляє видання The Guardian.

Як відомо, 15-річного хлопця смертельно поранили біля торговельного центру в Стратфорді, на сході Лондона, о 15:00 у четвер, 10 жовтня.

Через п’ять годин офіцерів викликали до садиби в Камбервелі, що на півдні Лондона, де вони знайшли 18-річного хлопця з колотою раною. Він помер за годину.

Очевидці розповіли поліції, що у Стратфорді хлопця атакували біля Макдональдса. Перехожі кинулися йому на допомогу.

"У той момент навколо нього було не так багато людей, і я бачив, що він весь в крові. Він намагався встати, а навколо збиралися люди. Це було страшно, бо ми не знали, чи хтось із них має ніж", - розповів свідок.

У місті поранили ще третього 15-річного хлопця. Його доправили до лікарні на сході Лондона з колотою раною. За словами лікарів, його життя в безпеці.

Правоохоронці назвали напад "безглуздим" і просять свідків атак звернутися до них. Жодних арештів ще не проводилося ні в Камбервеллі, ні в Стратфорді.

Нагадаємо, 31 березня повідомлялося, що у столиці Великої Британії – Лондоні – чоловік з ножем поранив принаймні чотирьох людей.

Теракт чи ДТП: у Лімбурзі вантажівка на швидкості протаранила вісім авто

Теракт чи ДТП: у Лімбурзі вантажівка на швидкості протаранила вісім авто

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Проблеми підлітків
Наступна публікація