У Малайзії заарештували підозрювану у вбивстві зведеного брата лідера КНДР

У Малайзії заарештували підозрювану у вбивстві зведеного брата лідера КНДР

Фото: Reuters

Наразі ще рано говорити про те, чи були обидві вбивці наймані лідером КНДР.

У Малайзії заарештували підозрювану у вбивстві зведеного брата лідера КНДР Кім Чон Нама жінку. Про це у Twitter повідомило видання Al Jazeera.

Убивцями Кім Чон Нама були дві жінки з В'єтнаму. Про це повідомляє The Telegraph, посилаючись на джерело у малазійській поліції.

Одразу після того, як були проаналізовані камери спостереження, поліція заарештувала таксиста. Саме за його словами, жінки були в'єтнамського походження.

Вважається, що підозрювані є агентами іноземної країни.

Наразі ще рано говорити про те, чи були вони наймані лідером КНДР Кім Чен Ином, якого підозрюють у тому, що він наказав убити брата. 

Зазначимо, уряд Північної Кореї направив високопоставленого дипломата до Малайзії із проханням не проводити посмертне дослідження тіла. У запиті було відмовлено.

Як передає Mirror, на камерах спостереження з місця вбивства видно, що на одній з жінок була одягнена футболка з написом "LOL" (дуже гучний сміх - Ред). Світлина із жінкою у футболці з'явилася у місцевих ЗМІ.

Japan Kyodo News, посилаючись на високопоставленого чиновника японського уряду, також зазначали, що обидві жінки вже можуть бути мертвими.

Нагадаємо, 14 лютого стало відомо про вбивство брата президента КНДР. 45-річний зведений брат лідера Північної Кореї Кім Чен Ина Кім Чон Нам був убитий в аеропорті Малайзії.

Кабельний телеканал Chosun повідомляв, що Кім Чон Нам був убитий в результаті атаки двох невідомих жінок. Вони нібито використовували "отруєні голки", а потім втекли. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація