У малайзійських водах зникло пасажирське судно: на борту перебуває понад 30 осіб

У малайзійських водах зникло пасажирське судно: на борту перебуває понад 30 осіб

Зв'язок із човном було втрачено після його відплиття до популярного туристичного острова.

У водах Малайзії неподалік узбережжя острова Борнео зникло пасажирське судно, на борту якого перебуває 31 особа, більшість із них — китайці.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на агентство морської безпеки Малайзії, де заявили, що на борту човна було 28 людей, які прибули з Китаю.  Натомість агентство Сіньхуа із посиланням на генеральне консульство КНР в Кота-Кінабалу заявило, що підтверджено присутність на борту лише 20 громадян Китаю.

Так, 28 січня судно залишило порт Кота-Кінабалу (адміністративний центр штату Сабах) близько 9 ранку за місцевим часом і направилося до популярного серед туристів острова Хуаньтань. Утім, туди так і не дісталося.

 О 9:50 повідомили про його зникнення після того, як судно не прибуло до острова. Для його пошуків відрядили вісім суден і два літаки. Однак, пошукам на території площею в 400 морських квадратних миль ускладнює погана погода. 

Нагадаємо, наприкінці грудня 2016 в Уганді на озері Альберт потонуло судно із футбольною командою та її вболівальниками.

Повʼязані теми:

Наступна публікація