У Мексиці рідним не видають тіло закатованої українки

У Мексиці рідним не видають тіло закатованої українки

У Мексиці рідним не видають тіло закатованої українки

На зібрані гроші родині загиблої вдалося найняти адвоката.

Родичам убитої у Мексиці українки Ярослави Ненастіної поки не видають тіло загиблої через відсутність результатів експертиз, які підтверджують її особу.

Про це у коментарі ТСН.ua повідомила знайома загиблої Ольга.

"Результатів експертиз немає або не озвучують, тіло через це не видають. Анжеліка як мати сподівається, що може це не Ярослава, а просто хочуть закрити справу. Але багато речей Ясі були там знайдені", — розповіла вона.

Жінка також повідомила, що на зібрані гроші родині зрештою вдалося найняти адвоката. При цьому вона відзначила, що у розгляді справи "дуже багато бюрократії".

За її інформацією, затриманого за підозрою у вбивстві українки 33-річного Альфонсо Н. арештували на 4 місяці.

Нагадаємо, 25 серпня у мексиканському штаті Пуебла знайшли мертвою українку Ярославу Ненастіну, яку вважали зниклою безвісти. Українка народилася у Києві, проживала у Мексиці вже близько 20 років і мала двох дітей — хлопця 10-ти та дівчину 13-річного віку. 

За підозрою у вбивстві українки Ярослави Ненастіної у мексиканському штаті Пуебла затримали Альфонсо Н. — він був останнім, хто бачив її живою. Суддя застосував до нього попередній арешт.

За попередніми даними, він зв'язався зі своєю жертвою вранці 11 серпня в одному з магазинів мексиканської торгової мережі Oxxo, звідти вони вирушили в його квартиру, де він убив жінку, розчленував її і сховав докази, кинувши останки в поле. Але виявлений ​​одяг й особливі знаки (татуювання) жертви допомогли ідентифікувати та знайти ймовірного вбивцю. 

У Мексиці знайшли мертвою українку, яка зникла більше двох тижнів тому

У Мексиці знайшли мертвою українку, яка зникла більше двох тижнів тому

Повʼязані теми:

Наступна публікація