У Мексиці по-звірячому вбили українку, яка виховувала двох дітей

У Мексиці по-звірячому вбили українку, яка виховувала двох дітей

У Мексиці по-звірячому вбили українку, яка виховувала двох дітей

Фото: Olga Zaratustra de Lavalle

Українка проживала у Мексиці близько 20 років.

У мексиканському штаті Пуебла знайшли мертвою українку Ярославу Ненастіну, яку вважали зниклою безвісти.

Як пише місцеве видання El Sol de Puebla, вона була жорстоко убита в муніципалітеті Уехоцінго.

"На цьому тижні українка Ярослава Ненастіна, яка зникла безвісти 10 серпня в Сан-Педро-Чолуле, була знайдена мертвою на сільськогосподарських угіддях в Уехоцінго", — йдеться у повідомленні.

Після розслідування поліція знайшла та заарештувала ймовірного вбивцю, який незабаром має постати перед судом. За версією слідства, вбивцею міг бути мексиканець, якого звати Альфонсо. 

"Він зв'язався зі своєю жертвою в одному з магазинів мексиканської торгової мережі Oxxo, звідти вони вирушили в його квартиру, де він убив жінку, розчленував її і сховав докази, кинувши останки в поле. Але виявлений ​​одяг й особливі знаки (татуювання) жертви допомогли ідентифікувати та знайти ймовірного вбивцю", — йдеться у статті.

Про інцидент також стало відомо з допису місцевої мешканки Ольги, яка опублікувала фото загиблої та звернулася з проханням фінансово підтримати її матір. 

"У Мексиці білі жінки дуже виділяються. Ярослава була дуже гарна, доглянута, зі здоров’ям у неї було все добре. Її чоловік помер від раку, батьки нещодавно переїхали в інше місто. Батько працював тут у воєнній організації, в авіації, механіком чи інженером, а матір була масажисткою. Обоє вони зараз не працюють", — розповіла вона.

Своєю чергою, знайома убитої Наталія повідомила ТСН.ua, що підозрюваного у вбивстві 37-річної українки затримали, але найближчим часом його можуть випустити.

"25 серпня її тіло знайшли розчленованим. Підозрюваного в такій звірячій розправі затримали, але, як повідомили джерела рідних, його можуть випустити", — розповідає вона.

Згідно з повідомленням, батьки дівчини стверджують, що українське посольство у країні поки не сприяє з’ясуванню обставин. Зазначимо, пізніше стало відомо, що консул України в Мексиці знає про подію та тримає зв'язок з родичами загиблої від початку її зникнення. Своє чергою матір загиблої поки не хоче давати коментарі, щоб "не зашкодити слідству".

За даними джерела, українка народилася у Києві, проживала у Мексиці вже близько 20 років і мала двох дітей — хлопця 10-ти та дівчину 13-річного віку.

Раніше повідомлялося, що у польському місті Шамотули на будівництві супермаркету загинув працівник з України

Повʼязані теми:

Наступна публікація